Foto MigielMigiel van Lier, voorzitter
Initiatiefnemer van stichting Hethuis. Vader van drie kinderen waarvan de oudste dochter een ernstig meervoudige beperking heeft. Migiel was van 2013 tot oktober 2016 ook bestuurslid van Stichting Voorschot. Migiel van Lier is free-lance grafisch vormgever.

suus-ter-haar-siteSuus ter Haar, secretaris
Suus ter haar is moeder van drie kinderen. De oudste twee studeren en zijn inmiddels het huis uit. De jongste, Ruben, is ernstig meervoudig gehandicapt en woont thuis. Suus is getrouwd met Bard ter Haar en woont in Den Haag. Zij is werkzaam geweest bij kindercentra en als Eigen Kracht coördinator.

Alfred Levi-penningmeester Alfred Levi, penningmeester
Alfred is vader van een drieling, waarvan de oudste zoon Henri (1995) een ernstige meervoudige beperking heeft. Alfred woont in Wassenaar en is getrouwd met Inge Zweerts de Jong. Alfred is werkzaam in een leidinggevende functie bij Ahold Delhaize.

Pauline HillenPauline Hillen, bestuurslid
Moeder van drie zonen en een geadopteerde dochter. Een zoon heeft autisme en een verstandelijke beperking. Pauline nam het initiatief voor de oprichting van Villa Voorschot van stichting Voorschot, zij was lange tijd voorzitter van deze stichting en is nu betrokken als adviseur. Pauline is werkzaam als Mfn-Registermediator met specialisatie familiemediation.

Mark AartsMark Aarts, bestuurslid
Mark Aarts is vader van twee kinderen, Tim (2001) en Anouk. Tim is de oudste en is ernstig meervoudige gehandicapt met de kenmerken van het Angelman syndroom maar dit is tot op heden niet vastgesteld. Tim woont sinds 2015 in Leiderdorp in een woongroep. Mark is getrouwd met Heleen en zij wonen in Voorburg. Hij werkt als projectmanager bij Sweco aan infrastructurele projecten.

Hein BaartmansHein Baartmans, adviseur
Hein Baartmans is vader van vier kinderen; zijn jongste zoon Teun heeft een meervoudige handicap: verstandelijk beperking, een spraak-taal stoornis en een stoornis in het autistisch spectrum (PDD-NOS). Hein is directeur bij Control Risks, een risicomanagement adviesorganisatie, die bedrijven en organisaties wereldwijd ondersteunt bij het analyseren en beheersen van integriteitsrisico’s, veiligheidsrisico’s en politieke risico’s. Hein adviseert het bestuur