Steun ons! Met elke bijdrage
zijn we blij!
doneer
Steun ons! Met elke bijdrage
zijn we blij!
doneer
Steun ons! Met elke bijdrage
zijn we blij!
doneer

Stichting Hethuis is een initiatief van ouders van jongvolwassenen met één of meer beperkingen. De aard en ernst van die beperkingen verschillen van elkaar en dat geeft de bewonersgroep een heterogene samenstelling. Zij zijn allen afhankelijk van de zorg en ondersteuning van anderen.

Veel zijn tot de opening van Hethuis door hun ouders verzorgd, ouders die hebben gemerkt dat het heel lastig is een passende plek te vinden voor hun kind. Een plek met de kwaliteiten van thuis en waar de ouders mede de regie kunnen hebben. Een project waar hun kinderen kunnen wonen en werken en op een zo zinvol mogelijke manier kunnen deelnemen aan de maatschappij.

11 juni 2020 16 juni 2020 19 juni 2020 24 juni 2020

De bewoners
Niet alle bewoners kunnen goed omgaan met het tonen van hun foto op de website. We tonen daarom alleen die bewoners die geen er geen bezwaar tegen hebben.


Sylvia

Hallo.... Ik ben Sylvia. Ik werk met heel veel plezier op de stadsboerderij  Essensteijn.Ik vind het fijn om in Hethuis te gaan wonen, omdat ik dan ...

lees meer >

Gaby

Hoi, ik ben Gaby. Ik ben 20 jaar. Ik ben een hele lieve, actieve en vrolijke meid!! Ik heb het Angelman Syndroom, waardoor ik lichamelijk en ...

lees meer >

Ruben

Ik ben Ruben en ik woon nog bij mijn in ouders in Den Haag. Mijn oudere broer en mijn zus zijn inmiddels het huis uit. Vanaf mijn geboorte heb ik ...

lees meer >

Manon

Hallo, ik ben Manon. Ik woon nu nog thuis, maar wil graag, net als mijn zus een “eigen huis”. Daarom wil ik graag gaan wonen in Hethuis.

Ik hou van gezelligheid ...

lees meer >

Steun onze kinderen

Stichting Hethuis krijgt geen overheidssteun. De realisatie en continuïteit van Hethuis zijn geheel afhankelijk de bijdrages van de bewoners, hun ouders, fondsenbijdrages en persoonlijke giften. Er moet nog flink wat geld opgehaald worden. We stellen uw bijdrage dan ook zeer op prijs. Helpt u mee?

Giften aan Hethuis zijn aftrekbaar van de inkomsten- of vennootschapsbelasting omdat Hethuis de status van Algemeen Nut Bevorderende Instelling (ANBI) heeft gekregen van de belastingdienst, zie bijgaande link.

Geef een donatie voor Hethuis

€25.630 van €173.000 opgehaald
Persoonlijke info

Totaalbedrag: €10,00

Wordt vrijwilliger

Hethuis en ASVZ streven ernaar om de bewoners zoveel mogelijk begeleiding te bieden. Daar is natuurlijk een grens aan en we hopen dan ook dat vrijwilligers zich zullen aanmelden om de begeleiders te ondersteunen. Dat hoeft niet ingewikkeld te zijn of veel tijd te kosten. Helpt u bijvoorbeeld mee met het duwen van een van de rolstoelen tijdens de wandeling? ASVZ maakte er een mooie informatieve folder over. Mocht u interesse hebben, vult u dan het interesseformulier in? Hethuis zal dan uw formulier doorsturen aan ASVZ en zij zullen met u contact opnemen. Het is natuurlijk pas mogelijk vrijwilliger te worden na de opening. Hethuis zal ongeveer juli 2021 openen.