Groepssamenstelling bekend!

5 september 2016

hethuis-groepssamenstelling-5-9-2016-2

Hethuis krijgt straks twee groepen van elk 8 bewoners. Deze zijn heterogeen samengesteld, in elke groep dus bewoners met lichtere en zwaardere beperkingen. Elke groep heeft straks zijn eigen woonkamer. Het is voor de ouders belangrijk te weten met welke andere bewoners hun kind gaat wonen. Wat brengen bijvoorbeeld de beperkingen van de huisgenoten met zich mee en welk karakter krijgt de groep waarin zij zullen gaan wonen daardoor.

hethuis-groepssamenstelling-5-9-2016

Maandagavond 5 september lichten Mariska Eijsberg (orthopedagoge van zorgaanbieder ASVZ en Yolanda Rook (teamleider van ASVZ) in de Blauwe Tram te Leidschendam samenstelling van de twee groepen toe. De avond eindigde met een applaus van de ouders voor de deskundigheid waarmee zij door Mariska Eijsberg en Yolanda Rook zijn samengesteld en hun heldere toelichting daarop.

Bloemen voor John van Heukelingen
John nam maandagavond officieel afscheid als secretaris van de stichting. Het was voor hem steeds lastiger de functie te combineren met zijn werk. Het bestuur is hem dankbaar voor zijn inzet! Gelukkig blijft John nog wel actief in de ouder commissies Fondsenwerving en dagactiviteiten. John veel dank!

afscheid-jonn

‘Ouder en Kind’ dag op de Villa Voorschot
Ouders hebben inmiddels de nodige gelegenheden gehad om elkaar te ontmoeten. Ze deden dat echter steeds zonder hun kinderen. Nu is daartoe de eerste gelegenheid! Zondagochtend 18 september komen de ouders tezamen met hun kinderen bijeen op een eerste ‘Ouder en kind’ ochtend in het theehuis van Villa Voorschot. Hethuis is erg vereerd dat we op die locatie bijeen mogen komen. ‘Heel Villa Voorschot bakt’; twee bakken Brownies met chocoladetopping, twee appel-noot taarten, twee appeltaarten én 2 zachte kwarktaarten voor de lastige eters!

tuin-theeschenkerij

Geef een reactie