Hethuis viert start project met WoonInvest

5 oktober 2019

De Directie van woningcorporatie WoonInvest en het bestuur Hethuis hadden vrijdag 11 oktober een eerste overleg na het prachtige besluit van de Raad van Commissarissen van WoonInvest om Hethuis ‘te gaan doen’.

Er was koffie met een speciale taart om deze fantastische beslissing te vieren. Een beslissing waarvoor Hethuis heel erg dankbaar is! Een moment ook om te vieren dat het lange wachten van de ouders nu toch echt beloond gaat worden, de taart smaakte dubbel zo zoet!

Het is nu zaak de beslissing te formaliseren, zoals de relaties tussen WoonInvest en Hethuis maar ook met de architect Paulus de Jager van Studio Architecture, de aannemer Van Den Nieuwendijk Bouw en met de gemeente Leidschendam-Voorburg. We hopen daarmee dan snel een definitievere planning bekend te kunnen maken.

Hethuis is ook druk doende haar deel van de niet geringe investering bijeen te brengen. We zijn al een heel eind op weg maar kunnen uw hulp daarbij nog steeds heel goed gebruiken. Op de site van Hethuis is het inmiddels mogelijk direct via iDeal te doneren!

Het is natuurlijk ook nog steeds mogelijk om loten te kopen in de Grote Clubactie! Als u er nog niet aan toe was gekomen, hierbij weer de link om dat nu direct te gaan doen! 🙂
https://toolbox.clubactie.nl/actie/StichtingHethuis