Hethuis wint donatie van het ING Nederland Fonds!

17 maart 2018

Ing prijs ontvangst 10 maart 2018

ING Stelt dat zij als Nederlandse bank nauw is verbonden met de Nederlandse samenleving. Om de betrokkenheid bij Nederland te laten zien is in 2015 het ING Nederland fonds opgericht. Het fonds heeft als doel verenigingen en stichtingen vooruit te helpen die het initiatief nemen Nederland sterker te maken.

Het heeft in oktober 2017 wederom de campagne ‘Help Nederland vooruit’ gestart. Initiatieven, verenigingen en stichtingen die bijdragen aan de verbetering van de buurt en samenleving konden zich aanmelden. Het Nederland fonds doneert bedragen tussen de 1.000 en 5.000 euro. In aanmerking komen nederlandse verenigingen en stichtingen die zich lokaal inzetten om mensen vooruit te helpen, zijn geregistreerd bij de Kamer van Koophandel en geen winstoogmerk hebben. Uit de ±750 aanmeldingen zijn 250 goede doelen geselecteerd verdeeld over 50 regio’s. Per regio kon vervolgens op deze vijf verenigingen of stichtingen gestemd worden. Het aantal stemmen per deelnemer bepaalde de hoogte van de donatie. Hethuis dong mee naar een donatie in de regio Leidschendam-Voorburg, Wassenaar, Voorschoten, Den Haag Noord en Leiden Zuid. Er werd landelijk bijna 60.000 keer gestemd. Op 10 maart zijn de donaties uitgereikt aan de deelnemers.

Hethuis eindigde met een gift van 2000 euro op de derde plaats achter Hospice Issoria (1) uit en e Voorburgse muziekvereniging Forum Hadriani (2). Hethuis is heel erg blij met deze donatie en wil naast het Ing Nederland fonds voor de donatie, ook alle stemmers, ouders, familieleden en vrienden héél hartelijk danken voor hun stem.

Ing prijs ontvangst 10 maart 2018 groep

Voor meer informatie over het ING Nederland fonds klik hier. https://www.ing.nl/de-ing/over-de-ing/ingnederlandfonds/help-nederland-vooruit/index.html

Geef een reactie