Heuvelfeest 2018 wederom groot succes!

21 mei 2018
Zondag 20 mei organiseerde de buurt weer het jaarlijkse Heuvelfeest. Er was een druk bezochte Luikse Markt, live muziek, sport en spel, demonstraties van dansschool Creasi, info stands, en natuurlijk ook lekker eten en drinken. Alom gezelligheid net als de afgelopen jaren met stralend lente weer.
Hethuis mocht dit jaar voor het tweede jaar een informatie stand bemannen, met daarin impressies van het gebouw en de verwachte planning; aanvang bouw in september/oktober van dit jaar en dan mogelijk de oplevering juni/juli volgend jaar!
In de kraam van Hethuis dit jaar ook mooi schilderwerk van Isabelle Mars, één van de ouders van Hethuis, waarvan de opbrengst naar Hethuis ging. De beschilderde objecten vonden goede aftrek en trokken ook nog eens extra bezoekers naar de kraam. Deze kregen zo ook nog mooi wat informatie over Hethuis mee. Isabelle heel erg bedankt!

Heuvelfeest 2018
Heuvelfeest 2018-2

Toekomstige Hethuisgenoten Ruben, Maël en Sanne bezochten de markt ook, erg gezellig maar de drumband speelde toch wel erg hard, toen maar even een ommetje gelopen langs de locatie waar straks gebouwd gaat worden.

Flyer Heuvelfeest front