Vrijwilliger worden

Hethuis en zorgaanbieder ASVZ zullen de bewoners passende zorg en begeleiding bieden. Vrijwilligers kunnen aanvullend daarop veel extra kwaliteit en extra aandacht brengen. We hopen dan ook dat vrijwilligers zich zullen aanmelden om de begeleiders te ondersteunen.

Dat hoeft niet ingewikkeld te zijn of veel tijd te kosten. Denk bijvoorbeeld aan het duwen van één van de rolstoelen tijdens de wandeling, meehelpen met het doen van de boodschappen of een  spelletje spelen met de bewoners.

Mocht u interesse hebben, dan kunt u zich direct bij ASVZ aanmelden via deze link. Het is natuurlijk pas mogelijk vrijwilliger te worden na de opening op 14 juni.

U kunt zich ook via Hethuis aanmelden, wij geven uw gegevens dan door aan ASVZ. Stuurt u dan een mail naar Jolanda Vollebregt; jolandavollebregt@hotmail.com.