Oplevering en verhuizing!

2 juli 2021
Afgelopen maanden is er heel veel gebeurd in Hethuis. Allereerst is het gebouw in mei opgeleverd en zijn de sleutels van alle kamers en ruimten overgedragen.

Vervolgens is de overeenkomst met ASVZ getekend en gevierd.

Tenslotte zijn alle ouders en bewoners hard aan de slag gegaan voor de grote verhuizing op maandag 14 juni. Op zondag de 13-de is de mijlpaal met z’n allen gevierd!

Vakmanschap!

2 maart 2021
De natte ruimten in Hethuis krijgen allemaal een mooie(anti slip) troffelvloer met een prima afschot naar het putje en een mooie opstaande rand. Geen tegeltjes met voegen waar de kalk kan toeslaan of water in blijft staan, hygiënisch en praktisch!

De wanden van de algemene ruimten worden behangen met glasvlies en daarna gesausd! Als kroon (voorlopig, straks nog de pvc vloebedekking) de mooie grote platte plafonnieres!

Hethuis uit de steigers!

20 december 2020

En dan staat het gebouw er opeens!Wat een mooi Kerstkado!We beginnen nu aan de laatste loodjes, de bouw loopt voor en we gaan dus waarschijnlijk ook al in Juni 2021 open. Mocht je ons nog kunnen en willen ondersteunen dan zou dat fantastisch zijn!

Aanvraag toegekend!

8 december 2020

De aanvraag van Hethuis bij het Postcode Loterij Buurtfonds is toegekend! Dit helpt ons weer enorm verder! Neem een kijkje op: 
https://postcodeloterijbuurtfonds.nl

We kregen maar liefst 5000 Euro voor dagactiviteiten in de buurt! Mocht u kunnen bijdragen dan zou dit heel erg fijn zijn, het kan op elke pagina van de site!

Zonnepanelen en smeervloer!

2 December 2020

Het blijft erg hard gaan, nog een paar maanden en ons huis staat! Na al die jaren van wachten voelt het soms onwaarschijnlijk dat het nu werkelijkheid gaat worden.

Woensdag 2 december gingen de laatste zonnepanelen op het dak er liggen er dan 85. Binnen is men druk met de smeervloer die alle vloerverwarming netjes zal bedekken.

Volgende week kan men er al voorzichtig op lopen. De metselaars zijn klaar, de steigers kunnen weg, volgende week zal het gebouw er goed zichtbaar bij staan!

Wat een mooi Sinterklaas kado!

Werving gestart voor teamleider Hethuis!

20 November 2020
Op faceboek en de site is de snelle vordering van het gebouw van Hethuis goed te volgen. Het gaat allemaal zeer voorspoedig en dat doet ons en de andere ouders, na zoveel wachten en onzekerheid, heel erg veel goed!

We zijn nu zelfs zover dat de zorgaanbieder van Hethuis, ASVZ, ons gevraagd heeft om ook in onze netwerken bekend te maken dat zij de werving voor een teamleider voor Hethuis hebben gestart. Later dit jaar zal dan ook de werving voor de begeleiders starten.


Niets is beter dan dat we teamleider en begeleiders in de omgeving van Hethuis vinden. De bekendheid met de gemeente, korte reistijd en een dichtbij netwerk van de medewerkers etc zijn wat van die voordelen. 

Schroom echter niet te solliciteren las je wat verder weg woont, ASVZ is al een aantal keren gekozen tot ‘beste werkgever’! Maak  heel graag in jullie netwerken bekend dat de werving is gestart voor Hethuis! Wie weet komt de nieuwe teamleider van Hethuis daar wel uit!Heel erg veel dank namens alle bewoners van Hethuis!

Het dak erop!!

4 November 2020
Het gebouw vordert gestaag, het is heerlijk te zien voor ouders en toekomstige bewoners!

Nog even en dan zit er zomaar een dak op!

7 oktober 2020
De ruwbouw gaat altijd hard is ons verteld, toch staan we steeds weer versteld van de vorderingen! Op woensdag de 14de oktober wordt het plafond van de gang op de eerste etage volgestort. Duidelijk zijn nu nog de buizen voor de luchtverversing te zien, die verdwijnen dan onder het beton. De dag daarna gaat de bouw verder met het plaatsen van de stalen dragers van het dak. Met dit weer kan men op de bouw niet wachten tot het dak er op zit. Nog beter is het wanneer het gebouw weerdicht is!

Bouw gaat hard!

24 september 2020

De kalkzandsteen wanden op de etage worden gelijmd, aan de kant (zuid) van emb (0.14) en studios op de bg is begonnen met het metselwerk.

In week 40 week komen de steigers en kan men ook doormetselen met de baksteen buitenlaag. Op de etage is de achterste studio aan de tuinkant (1.36) al bijna voorzien van al de wanden!

Hethuis doet weer mee met de Grote Clubactie!

19 september 2020
Onze actiepagina bij de Grote Clubactie staat klaar en er kunnen hier nu digitaal loten van de grote clubactie worden gekocht! Hieronder de link naar de actiepagina: https://clubactie.nl/lot/stichting-hethuis/9453683
Er is een scala aan prijzen, zo is er naast een 1e prijs van 100.000 euro ook de mogelijkheid prijzen winnen met de laatste cijfers van je lot. Van elk verkocht lot, (waarde 3 euro) gaat 2,40 euro naar Hethuis.

De bouw van Hethuis is gestart, voor de inrichting is totaal 450.000 euro nodig! We hebben ons daarom ook een ambitieus doel gesteld bij de Grote Clubactie. We willen 10.000 euro werven! De verkoop is 19 september van start gegaan en duurt tot 24 november.
Je kunt het linkje hierboven, waarmee je rechtstreeks op de actiepagina van Hethuis komt, ook versturen via mail aan familie, vrienden en sympathisanten maar ook plaatsen op social media zoals whatsapp, twitter, etc. Helpen jullie ons? Heel veel dank van de bewoners en ouders van Hethuis