De bewoners

Voor sommige bewoners is het te ingewikkeld zich met een foto of naam op de site te zien staan. Deze  bewoners tonen en vermelden we dus ook niet op de site. Zodra dit verandert zullen we ze ook op de site tonen.

Image

Sylvia Beekhoven

Hallo....

Ik ben Sylvia. Ik werk met heel veel plezier op de stadsboerderij  Essensteijn.

Ik vind het fijn om in Hethuis te gaan wonen, omdat ik dan weer dichter bij mijn familie ben. En de boerderij is ook veel dichter bij.

Het is goed, dat er in Hethuis altijd begeleiding aanwezig is om mij te ondersteunen.

Image

Eline van den Berg

Gaby Elzinga

Image

Hoi, ik ben Gaby. Ik ben 20 jaar. Ik ben een hele lieve, actieve en vrolijke meid!! Ik heb het Angelman Syndroom, waardoor ik lichamelijk en verstandelijk gehandicapt ben. Ik kan een stukje lopen aan de handen van een begeleider. Ook loop ik graag een rondje in mijn loopwagen. Ik kan mijzelf goed voortbewegen in mijn rolstoel, maar ik laat mij ook graag duwen. Lekker samen buiten wandelen, aan blaadjes plukken en de wind in mijn gezicht voelen. Ik zit op een zwemclub en ga daar elke zaterdag met één van mijn ouders zwemmen. Tv kijken en aan tafel spelen met mijn speeltafel doe ik ook graag. Maar waar ik het meeste van hou is van knuffelen en aandacht!!

Image

Maël Groeneveld

Image

Ruben ter Haar

Ik ben Ruben en ik woon nog bij mijn in ouders in Den Haag. Mijn oudere broer en mijn zus zijn inmiddels het huis uit.
Vanaf mijn geboorte heb ik een ernstige lichamelijke en geestelijke beperking, ik zit in een rolstoel en ben volledig afhankelijk van de hulp van anderen. Daarbij kan ik niet horen en praten, dus mijn ogen zijn daarom heel belangrijk. Je kunt met mij communiceren met behulp van picto's en gebaren, ik wil graag betrokken worden bij de omgeving en begrijpen wat er om mij heen gebeurt. Ik ben heel nieuwsgierig, houd alles graag in de gaten. Ondanks mijn beperkingen heb ik een goed gevoel voor humor en ben ik bijna altijd vrolijk en opgewekt.

Ik ben graag in gezelschap van anderen en vind het leuk om met elkaar iets te ondernemen zoals: tuinieren, klussen, winkelen (liefst gereedschap), eropuit met de rolstoel-fiets, de bus of de tram, aan tafel spelletjes doen, zwemmen, 'helpen' met de afwas / stofzuigen, schaterlachen om Buurman & Buurman, en verder ben ik erg geïnteresseerd in alles dat met techniek te maken heeft, van de hijskraan op straat tot de ontploffingen op tv bij Mythbusters.
Mijn ouders en ik kijken ernaar uit dat ik 'op kamers' zal gaan wonen in HH, het zal best spannend zijn maar hopelijk vooral heel erg leuk.

Image

Manon van Heukelingen

Hallo, ik ben Manon. Ik woon nu nog thuis, maar wil graag, net als mijn zus een “eigen huis”. Daarom wil ik graag gaan wonen in Hethuis.

Ik hou van gezelligheid en plezier maken, maar ik word ook enthousiast van lekker eten, dansen en autotochtjes maken terwijl er hardstyle muziek afgewisseld met Bassie en Adriaan wordt gedraaid en zelf muziek maken hoort echt ook bij mij.

Ik ben gevoelig voor de sfeer in de groep en hou goed in de gaten wat er allemaal gebeurt en heb daar ook mijn mening over. Verder wil ik graag overal mee meehelpen, of het nu eten koken, stofzuigen, tafeldekken of autowassen is en als ik niet mee kan helpen dan coördineer ik dat graag.

Lopen in en rond ons huis gaat uitstekend, meestal draag ik spalken, maar voor de langere afstanden gebruik ik een rolstoel. Ik ben er altijd heel alert op dat mijn rolstoel in de buurt is voor het geval er gewandeld gaat worden.

Ik heb het Pitt Hopkins syndroom en daarom heb ik extra hulp en steun nodig om toch zoveel mogelijk mijn eigen leven te kunnen leiden.

Image

Tessa Huijbrechts

Image

Mees Kist

Henri Levi

Image
Image

Sanne van Lier

Image

Joost van der Valk